OPORTUNITĂȚI STAGII DE PRACTICĂ / INTERNSHIP-URI PENTRU STUDENȚII DE LA RU & MRUSP

PRACTICĂ @ CĂRTUREȘTI

Cine suntem? Cărturești este mai mult decât un lanț de librării. Pe lângă o selecție foarte bogată de cărţi, muzici şi filme de artă, Cărturești te așteaptă de fiecare dată cu ceaiuri aromate, cu muzică în surdină sau cu lansări de carte şi expoziții ale unor artiști apreciați. Şi dacă se vorbeşte atât de mult despre librăriile Cărtureşti, asta se întâmplă pentru că aici găsești întotdeauna mai mult decât cărţi.

Credem că principala noastră realizare este aceea de a fi făcut cititul „cool” din nou, punând la dispoziţia clienților noștri un loc cu adevărat prietenos unde să se întâlnească, să discute, să construiască proiecte și nu în ultimul rând să citească. Tu ce crezi ?

Căutăm 3 STUDENȚI care vor să facă practică în echipa noastră de HR.

Trimite-ne,până la data de 1.11.2023, un email cu cv-ul tău, dar și o scrisoare de intenție creativă care să vorbească pentru tine la adresa recrutare@carturesti.net subiectul “Program practică 2023-2024

Atenție! Identificăm ușor dacă scrisoarea de intentie  este făcută cu ChatGPT 😊

Detalii…

PRACTICĂ @ SODEXO SRL

GRUPUL SODEXO furnizează servicii de asistență fiind al 19-lea cel mai mare angajator din lume. Încurajăm diversitatea, având angajați din peste 56 de țări. Pentru Sodexo, îmbunătățirea calității vieții nu este doar un vis, ci și o misiune. Noi ajutăm organizațiile să fie mai eficiente și mai productive.

Căutăm 20 de STUDENȚI dinamici și implicați, interesați de o carieră în HR.

Trimite-ne, până la data de 24.11.2023, un email cu CV-ul tău la adresa: violeta.pavel@sodexo.com, cu subiectul ”PRACTICĂ RU GRUP SODEXO”

Detalii…

PRACTICĂ @ PLUXEE ROMÂNIA

Pluxee Romania este parte a liderului global în beneficii extrasalariale și soluții pentru creșterea implicării angajaților la locul de muncă și nu numai, care deschide o lume de oportunități pentru fiecare dintre noi. Un nou brand cu ambiții mari pentru viitor, prin care ne angajăm să colaborăm cu comunitățile locale, în mod responsabil și sustenabil.

Oferim peste 250 de produse care răspund nevoilor actuale ale clienților, în 31 de țări, și cooperăm cu 1,7 milioane de comercianți pentru a ne asigura că angajații tăi se bucură mai mult de ceea ce contează cu adevărat. Mai multe detalii despre noi gasiti aici: https://www.sodexo.ro/

Căutăm 4 STUDENȚI dornici să  își înceapă cariera în domeniul HR.

Trimite CV-ul tău până la data de 24.11.2023 la adresa de mail:  Fanel.TRONARU@pluxeegroup.com și te vom invita la o discuție de cunoaștere.

Detalii…

Practică @ CONTEXPERT CONSULTING

Contexpert Consulting este o companie de top din România care oferă încă din 1996 servicii complexe, multidisciplinare, integrate (contabilitate, consultanță fiscală, audit, inventariere, salarizare, recrutare si leasing de personal) pentru susținerea unei dezvoltări durabile a afacerii clienților săi, peste 350 de companii naționale și multinaționale.

Căutăm 8 STUDENȚI:

 • persoane responsabile, care pun pasiune în ceea ce fac si își doresc provocări;
 • văd întotdeauna partea plină a paharului și deseori chiar se oferă să-l umple;
 • înțeleg conceptul de deadline și îl pun în practică;
 • serioși și haioș cu spirit de echipă, pasiune, anduranță, talent și multă ambiție;
 • doresc șă-și depășească barierele personale și profesionale;

Oferim:

 • stagii de practică în departamentele noastre de salarizare, administrare de personal, HR intern, contabilitate și inventariere;
 • atât stagii de practică, cât și internship-uri sau job-uri part-time pentru studenți;
 • flexibilitate în organizarea programului de lucru ținând cont de orarul fiecărui student;
 • acumularea de cunoștințe practice din mai multe industrii;
 • experiență interesantă în profesie într-o companie de renume;
 • interacțiune cu profesioniști din mari companii;
 • posibilitatea obținerii unui job full time într-o companie importantă;
 • trainning profesional, atât în format clasic, cât și accesul la cursuri gratuite prin platforma de eLearning a companiei.

Pentru a te înscrie în programul nostru de practică, te rugăm să ne trimiți CV-ul tău actualizat pe adresa de mail practica@contexpert.ro până la data de 24.11.2023.

Te așteptăm cu drag!

Detalii…

Practică @ AUGET FINANCE

Cine suntem? Noi, AUGET, suntem un grup de firme, ce oferim servicii integrate (servicii legale, contabilitate, HR) societăților care își desfășoară activitatea pe teritoriul României, de la înregistrarea acestora până la lichidarea și radierea lor.

Căutăm 2 STUDENȚI dispuși să aloce 2- 4 ore, timp de 2-3 zile săptămânal lucrului în biroul nostru și care sunt interesate de o carieră în HR.

Trimite CV-ul, scrisoarea de recomandare de la profesor sau de la ultimul loc de practică și o scrisoare de intenție până la data de 24.11.2023, la adresa de e-mail: mirela.rosu@auget.ro

Detalii…

Practică @ APA NOVA

Cine suntem? Facem parte din Grupul Veolia – lider mondial în managementul resurselor de apă. Activăm ca specialiștii apei în capitala României după ce Apa Nova și Primăria Municipiului București au semnat Contractul de Concesiune până în anul 2037.

Căutăm maxim 6 STUDENȚI dornici să învețe ce înseamnă să lucrezi într-un Departament de HR într-o companie cu peste 1.800 de angajați.

Aplicațiile se pot transmite la adresa: ro.anb.recrutare@veolia.com până la data de 20.12.2023

Detalii..

Practică @ RADIOCOM

Societatea Națională de Radiocomunicații S.A., brand 100% românesc, operează pe piață sub numele comercial RADIOCOM.

RADIOCOM este lider în domeniul broadcasting-ului la nivel național, fiind principalul furnizor de servicii de broadcasting pentru posturile publice de radio și televiziune, precum şi un jucător important în domeniul comunicaţiilor electronice.

Obiectul principal de activitate al companiei este transportul și difuzarea cu mijloace radio a programelor naționale publice pentru Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) și Societatea Română de Televiziune (SRTv), ceea ce reprezintă o importantă componentă strategică pentru asigurarea transmisiilor în situații de urgență.

În sfera comunicaţiilor electronice, investiţiile companiei au permis crearea unei infrastructuri puternice şi moderne, care asigură transmisii de date, internet, telefonie, precum şi semnale de modulaţie aferente transmiterii programelor de radio şi televiziune.

Stagiul de practică se va desfășura după cum urmează:

 • 1 student în cadrul Departamentului Resurse Umane, Sediul Central;

Va fi acceptat 1 STUDENT, iar modalitatea de acceptare este selecția de CV-uri (trimise, până la data de 24.11.2023, la adresa de e-mail: ana.protopopescu@radiocom.ro) și interviu online/fizic.

Adresa la care se va desfășura stagiul de practică: Șos. Olteniței nr. 103, sector 4, București.

Detalii..

Practică @ ASOCIAȚIA TINERILOR UNIȚI (ATTU)

Cine suntem? Suntem o organizație înființată în anul 2014 cu scopul de a promova educația și de a contribui la incluziunea socială a grupurilor sociale defavorizate. 

Căutăm 4 STUDENȚI dornici să se implice și să învețe ce înseamnă ”viața” într-un ONG.

Trimite-ne, până la data de 15.11.2023, un email cu CV-ul tău, însoțit de o scrisoare de intenție/motivațională la adresa: internship@ongattu.ro, cu subiectul ”PRACTICĂ RU ATTU”

Detalii…