OPORTUNITĂȚI STAGII DE PRACTICĂ / INTERNSHIP-URI PENTRU STUDENȚII DE LA RU & MRUSP

Practică @ CATALYST

Catalyst Solutions este o companie cu peste 15 ani experiență în organizarea de evenimente de recrutare, digital marketing și employer branding. Oferim stagii de practică în mai multe departamente și echipe precum Digital Marketing, HR & Marketing, Vânzări sau Employer Branding.

Pentru a aplica trebuie să  parcurgeți următorii pași (până la data de 4.11.2022):

 1. Deschide cont pe www.Hipo.ro
 2. Creează-ți CV -ul
 3. Aplică la anunțul Stagii de practică 2022-2023 (https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/200112/Catalyst-Solutions/Stagiu-de-practica-2022-2023)
 4. Răspunde la întrebarea din anunț ”Din ce echipă vrei să faci parte?”

Multa baftă😊!

!!!! Studenții cu rezultate bune la finalul stagiului au posibilitatea să aplice la programul nostru de internship plătit.

Detalii…

Practică @ HUMANGEST GROUP

Cine suntem? Am putea spune atât de multe despre noi … Că suntem profesioniști desăvârșiți … Că oferim cele mai bune servicii de consultanță în domeniul resurselor umane … Ceea ce este perfect adevărat! Dar ceea ce ne definește într-adevăr este că suntem de fiecare dată aici, 150% pentru clienții, candidații sau angajații noștri, zâmbind, ascultând, încercând să găsim soluții potrivite pentru a-i ajuta. Mai multe despre noi și serviciile noastre găsiți însă aici: http://humangest.ro/ro/servicii.

Căutăm 3 STUDENȚI cărora le place să se implice în activitățile din comunitatea din care fac parte, au dorința de a interacționa cu oamenii și sunt interesați de a înțelege ce înseamnă recrutarea și administrarea de personal în cadrul unei organizații.

Trimite CV-ul tău până la data de 4.11.2022 pe adresa elena.preda@ihm.ro și eu te voi invita la o discuție de cunoaștere.

Detalii…

Practică @ REVEAL MARKETING RESEARCH

Cine suntem? Suntem o companie specializată în cercetare de piață, studii sociologice, înțelegerea clienților, strategie de business și dezvoltare de piață.

Căutăm 10 STUDENȚI interesați de o carieră în Marketing Research.

Trimite CV-ul tău până la data de 4.11.2022 la adresa de email ionel.musat@reveal.ro

Detalii…

Practică @ BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SUCURSALA BUCUREȘTI

Cine suntem? Numele Cetelem are o tradiție internațională de peste 60 de ani. Facem parte din grupul BNP Paribas Personal Finance, liderul pieței creditelor de consum în Europa.

În România, suntem prezenți din 2005, iar în 2018 Cetelem IFN SA a devenit BNP Paribas Personal  Finance SA Paris Sucursala București. Avem peste 2.500 de puncte de lucru în magazinele partenere și agențiile proprii, peste 800 de angajați și mai mult de jumătate de milion de clienți.

Căutăm 3 STUDENȚI care vor să se implice în echipa de HR a companiei noastre.

Trimite CV-ul tău, până la data de 4.11.2022, pe adresa de e-mail: hr.recrutare@cetelem.ro

Detalii…

Practică @ INTERNATIONAL RESSOURCE

Cine suntem? Suntem o companie care oferă servicii profesionale, începând de la consultanță generală, la calculul salariilor, administrarea personalului, cercetări disciplinare și materiale, redactarea și negocierea contractelor individuale și colective de muncă, asistență juridică în litigiile de muncă, până la evaluarea personalului. 

Căutăm 3 STUDENȚI interesați de o carieră în Resurse Umane.

Trimite CV-ul și scrisoarea ta de recomandare până la data de 4.11.2022 la adresa de email office@internationalrhr.ro

Detalii…

Practică @ Contexpert Consulting

Contexpert Consulting este o companie de top din România care oferă încă din 1996 servicii complexe, multidisciplinare, integrate (contabilitate, consultanță fiscală, audit, inventariere, salarizare, recrutare si leasing de personal) pentru susținerea unei dezvoltări durabile a afacerii clienților săi, peste 350 de companii naționale și multinaționale.

Căutăm 8 STUDENȚI:

 • persoane responsabile, care pun pasiune în ceea ce fac si își doresc provocări;
 • văd întotdeauna partea plină a paharului și deseori chiar se oferă să-l umple;
 • înțeleg conceptul de deadline și îl pun în practică;
 • serioși și haioș cu spirit de echipă, pasiune, anduranță, talent și multă ambiție;
 • doresc șă-și depășească barierele personale și profesionale;

Oferim:

 • Stagii de practică în departamentele noastre de salarizare, administrare de personal, HR intern, contabilitate și inventariere;
 • atât stagii de practică, cât și internship-uri sau job-uri part-time pentru studenți;
 • flexibilitate în organizarea programului de lucru ținând cont de orarul fiecărui student;
 • acumularea de cunoștințe practice din mai multe industrii;
 • experiență interesantă în profesie într-o companie de renume;
 • interacțiune cu profesioniști din mari companii;
 • posibilitatea obținerii unui job full time într-o companie importantă;
 • trainning profesional, atât în format clasic, cât și accesul la cursuri gratuite prin platforma de eLearning a companiei.

Pentru a te înscrie în programul nostru de practică, te rugăm să ne trimiți CV-ul tău actualizat pe adresa de mail practica@contexpert.ro.

Te așteptăm cu drag!

Detalii…

Practică @ NESTLERS GROUP

Cine suntem? Nestlers este o companie cu o expertiză excelentă în afaceri de peste 13 ani ce răspunde eficient și profesional nevoilor clienților. Echipa noastră oferă sprijin valoros sutelor de familii care aleg să treacă prin procesul complex de mutare dintr-o țară în alta.

Căutăm 3 STUDENȚI creativi, curioși și dispuși să se integreze într-un colectiv tânăr, organizat și dedicat.

Trimite CV-ul tău, până la data de 4.11.2022, pe adresa de e-mail: andreea.gheorghe@nestlersgroup.com și noi te vom invita la un interviu și un test de verificare a cunoștințelor de limba engleză și Excel.

Detalii…

Practică @ Xpath.global

Cine suntem? Xpath.global reprezintă un start-up românesc ce a lansat în anul 2019 prima platformă globală de tip marketplace, aceasta vine în sprijinul celor care solicită servicii de mobilitate și doresc să le acceseze exclusiv online.

Căutăm 3 STUDENȚI deschiși provocărilor și noutăților tehnologice.

Trimite CV-ul tău, până la data de 4.11.2022, pe adresa de e-mail: elena@xpath.global și noi te vom invita la un interviu și un test de verificare a cunoștințelor de limba engleză și Excel.

Detalii…

Practică @ AUGET FINANCE

Cine suntem? Noi, AUGET, suntem un grup de firme, ce oferim servicii integrate (servicii legale, contabilitate, HR) societăților care își desfășoară activitatea pe teritoriul României, de la înregistrarea acestora până la lichidarea și radierea lor.

Căutăm 3 STUDENȚI dispuși să aloce 2- 4 ore, timp de 2-3 zile săptămânal lucrului în biroul nostru și care sunt interesate de o carieră în HR.

Trimite CV-ul, scrisoarea de recomandare de la profesor sau de la ultimul loc de practică și o scrisoare de intenție până la data de 4.11.2022, la adresa de e-mail: mirela.rosu@auget.ro

Detalii…

Practică @ BUREAU VERITAS

Cine suntem? Grupul Bureau Veritas, cu sediul central la Paris, este lider mondial în servicii de control, verificare şi certificare pentru Calitate, Mediu, Sănătate, Siguranţă şi Responsabilitate Socială QHSE-SA. Bureau Veritas oferă un portofoliu larg de servicii: de la activităţi de inspecţie şi audit la servicii de testare, analize de laborator şi certificare.

Căutăm 5 STUDENȚI dornici să învețe ce înseamnă să lucrezi într-un departament de HR într-o companie fondată în 1828 care are peste 1.000 de clienți.

Trimite CV-ul tău și câteva cuvinte în care îți exprimi intenția, până în data de 4.11.2022, la adresa: cursuri@bureauveritas.com

Detalii…

Practică @ ENGIE Romania

Cine suntem? Suntem comunitatea Creatorilor de energie a ENGIE Romania, filiala locală a Grupului ENGIE, unul dintre principalii actori globali din domeniul energetic. Grupul ENGIE este prezent în România în trei sectoare de activitate: gaze naturale, energie electrică şi servicii energetice. ENGIE Romania deţine companiile Distrigaz Sud Reţele, ENGIE Servicii, ENGIE Building Solutions, Alizeu Eolian şi Brăila Winds.

Compania activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, furnizare de energie electrică, servicii tehnice pentru instalaţiile de gaze naturale şi centrale termice şi producţie de energie electrică. ENGIE Romania şi filialele sale deservesc un portofoliu de 1,9 milioane de clienţi, operează o reţea de distribuţie de circa 20.000 km, deţin două parcuri eoliene cu o capacitate totală de 100 MW şi au 4.000 de angajaţi.

Căutăm 5 STUDENȚI creativi, curioși și dornici să învețe ce înseamnă să lucrezi într-un Departament de HR într-o companie cu peste 4.000 de angajați.

Trimite CV-ul tău, până la data de 4.11.2022, la adresa de e-mail youngtalents.ro@engie.com, cu subiectul “Stagiu practică RU”.

Detalii…

Practică @ APA NOVA

Cine suntem? Facem parte din Grupul Veolia – lider mondial în managementul resurselor de apă. Activăm ca specialiștii apei în capitala României după ce Apa Nova și Primăria Municipiului București au semnat Contractul de Concesiune până în anul 2037.

Căutăm 6 STUDENȚI dornici să învețe ce înseamnă să lucrezi într-un Departament de HR într-o companie cu peste 1.800 de angajați.

Aplicațiile se pot transmite la adresa: ro.anb.recrutare@veolia.com până la data de 4.11.2022

Detalii..

Practică @ FAN COURIER

Cine suntem? Suntem liderul serviciilor de curierat din România încă din anul 2006.

Căutăm 5 STUDENȚI dinamici și implicați, interesați de o carieră în HR.

Trimite CV-ul tău până la data de 4.11.2022 la adresa de email: hr@fancourier.ro

Detalii..

Practică @ RADIOCOM

Societatea Națională de Radiocomunicații S.A., brand 100% românesc, operează pe piață sub numele comercial RADIOCOM.

RADIOCOM este lider în domeniul broadcasting-ului la nivel național, fiind principalul furnizor de servicii de broadcasting pentru posturile publice de radio și televiziune, precum şi un jucător important în domeniul comunicaţiilor electronice.

Obiectul principal de activitate al companiei este transportul și difuzarea cu mijloace radio a programelor naționale publice pentru Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) și Societatea Română de Televiziune (SRTv), ceea ce reprezintă o importantă componentă strategică pentru asigurarea transmisiilor în situații de urgență.

În sfera comunicaţiilor electronice, investiţiile companiei au permis crearea unei infrastructuri puternice şi moderne, care asigură transmisii de date, internet, telefonie, precum şi semnale de modulaţie aferente transmiterii programelor de radio şi televiziune.

Stagiul de practică se va desfășura după cum urmează:

 • 1 student în cadrul Departamentului Resurse Umane, Sediul Central;
 • 1 student în cadrul Serviciului Resurse Umane, Sucursala Direcția Radiocomunicații București.

Vor fi acceptați 2 studenți, iar modalitatea de acceptare este selecția de CV-uri (trimise la adresa: ana.protopopescu@radiocom.ro) și interviu online/fizic.

Adresa la care se va desfășura stagiul de practică: Șos. Olteniței nr. 103, sector 4, București.

Detalii..

Practică @ ASOCIAȚIA TINERILOR UNIȚI (ATTU)

Cine suntem? Suntem o organizație înființată în anul 2014 cu scopul de a promova educația și de a contribui la incluziunea socială a grupurilor sociale defavorizate. 

Căutăm 5 STUDENȚI dornici să se implice și să învețe ce înseamnă ”viața” într-un ONG.

Trimite CV-ul însoțit de o scrisoare de intenție / motivațională până la data de 4.11.2022 la adresa de email internship@ongattu.ro

Detalii…