OPORTUNITĂȚI STAGII PRACTICĂ ONG-uri PENTRU STUDENȚII DE LA AP (ANUL II) & MASTERAT (AMP și APIE)

Practică @ ASOCIAȚIA TINERILOR UNIȚI (ATTU)

Cine suntem? Suntem o organizație înființată în anul 2014 cu scopul de a promova educația și de a contribui la incluziunea socială a grupurilor sociale defavorizate. 

Căutăm 5 STUDENȚI dornici să se implice și să învețe ce înseamnă ”viața” într-un ONG.

Trimite o scrisoare de intenție până la data de 4.11.2022 la adresa de email office@ongattu.ro

Detalii…

PRACTICĂ @ FUNDAȚIA CALEA VICTORIEI (FCV)

Fundaţia Calea Victoriei 2007 este o instituţie culturală independentă care organizează o mare varietate de cursuri şi evenimente interactive în domenii umaniste şi culturale, pentru tineri şi adulţi.

Căutăm 3 STUDENȚI cărora să le placă să se implice în activitățile din cadrul fundației noastre, să interacționeze cu oamenii și își doresc să învețe cum funcționează o organizație non-guvernamentală.

Dacă te-am făcut curios, trimite CV-ul tău alături de o scrisoare de intenție pe adresa madalina@victoriei.ro pana pe data de 4.11.2022 și noi te vom invita la un interviu.

Detalii…

PRACTICA @ ASOCIAȚIA COOLTURALA ”NOUA NE PASA”

Asociaţia Coolturală “Nouă ne pasă!” a luat fiinţă în anul 2008 cu scopul promovării, dezvoltării şi susţinerii culturii şi a tuturor activităţilor, proiectelor şi evenimentelor colaterale care fac apel la domeniul cultural.

De la înfiinţare şi până acum Asociaţia a organizat diverse evenimete culturale: conferinţe, concursuri de fotografie, expediții culturale, trasee tematice etc.

Căutăm  3 STUDENȚI cărora să le placă să se implice în activitățile din cadrul asociației noastre, să interacționeze cu oamenii și își doresc să învețe cum funcționează o organizație non-guvernamentală.

Dacă te-am făcut curios, trimite CV-ul tău pe adresa hello@interestingtimes.ro până pe data de 4.11.2022.

Detalii…

PRACTICA @ ASOCIAȚIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ PENTRU TRANSPORT PUBLIC BUCUREȘTI-ILFOV

TPBI a fost constituită sub forma unei structuri de cooperare a autorităților publice locale din regiune. Asociația are personalitate juridică de drept privat și statut de utilitate publică recunoscut prin efectul legii destinate exercitării și realizării în comun a competențelor autorităților administrației publice (UAT) locale referitoare la furnizarea / prestarea serviciilor de transport public.

Căutăm 3 STUDENȚI dornici să se implice în activitățile și proiectele derulate de către TPBI.

Trimite CV-ul tău însoțit de o scrisoare de intenție, până la data 4.11.2022 la adresa de e-mail: office@tpbi.ro cu subiectul: ”Practică TPBI”.

Detalii…

PRACTICA @ ASOCIAȚIA PĂDUREA COPIILOR

Pădurea Copiilor este o organizație care a reușit să readucă la viață prin împădurire peste 113 hectare de teren neproductiv. Misiunea noastră este înființarea de păduri în 100 de comunități din Regiunea Sud-Muntenia, cu scopul de a acționa ca un scut de apărare împotriva schimbărilor climatice.

Căutăm 3 STUDENȚI implicați, organizați și preocupați de mediul înconjurător care să interacționeze cu oamenii și să contribuie la împădurirea zonelor degradate și la bunăstarea naturii.

Trimite CV-ul tău la adresa de mail marina.culcea@padureacopiilor.ro până la data de 4.11.2022.

Detalii…

PRACTICA @  FUNDAȚIA ROMANIAN ANGEL APPEAL (RAA)

Cine suntem? Suntem un ONG care activează în trei domenii cheie: educație, sănătate și domeniul social. Scopul Fundației îl constituie folosirea fondurilor sale în scopuri caritabile în beneficiul copiilor și tinerilor cu nevoi, prin acordarea de ajutor medical, psihologic, social și material, în colaborare cu autorități guvernamentale, companii, organizații neguvernamentale și persoane fizice.

Căutăm 4 STUDENȚI empatici și curioși pentru gestiunea relației cu voluntarii și beneficiarii, oferirea de suport administrativ la Centrul de Tineret, asistență tehnică pentru coordonatorii de proiecte.

Povestește-ne experiența ta și trimite o scrisoare de intenție până la data de 4.11.2022 la adresa simina.dumitrache@raa.ro și spune-ne ce înseamnă incluziunea pentru tine?

Detalii…

PRACTICA @  ASOCIATIA InfoCons

Asociația InfoCons – Organizație de Consumatori – vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România. Până în prezent a desfășurat și desfășoară o activitate neîntreruptă, bucurându-se de recunoaștere națională și internaționala, fiind membră în diferite organizații, comisii consultative ale autorităților, grupuri de lucru, parteneră în programe naționale și internaționale.

Căutăm 10 STUDENȚI dornici de implicare în activitățile și proiectele desfășurate de InfoCons. Persoane deschise și responsabile, capabile să lucreze atât individual, cât și în echipă. Competențele digitale  și lingvistice reprezintă un avantaj.

Trimite-ne CV-ul tău împreună cu o scrisoare de intenție pe adresa: office@infocons.ro până la data de 4.11.2022 și noi te vom invita la o discuție de cunoaștere la sediul nostru.

Detalii…

PRACTICĂ @ FUNDAȚIA PENTRU APĂRAREA CETĂȚENILOR ÎMPOTRIVA ABUZURILOR STATULUI (FACIAS)

Cine suntem? Suntem o organizație înființată în 2008 cu activități de advocacy pentru drepturile cetățenești în raport cu statul. Promovăm transparența în instituțiile publice, sesizăm și corectăm abuzurile comise de instituții la adresa cetățenilor.

Căutăm 10 studenți dornici să se implice și să învețe cum se pun lucrurile în mișcare și cum se rezolvă, cu ajutorul legislației.

Informații despre activitatea noastră găsești aici: https://facias.ro/, la rubrica PROIECTE. Poți veni la noi practică și / sau ca voluntar.

Trimite CV-ul tău însoțit de o scurtă scrisoare de intenție / motivațională, până la data 4.11.2022 la adresa de e-mail: office@facias.ro cu subiectul: ”Aplicație program Practică – Voluntariat la FACIAS”.

Detalii…

PRACTICĂ @ Asociația Open Communities – Comunități Deschise

Open Communities este un ONG tânăr și dinamic care își propunem să promoveze soluțiile de digitalizare atât în sectorul public, cât și în cel privat.

Căutăm 2 STUDENȚI dornici de implicare în activitățile de identificare și participare la proiectele de elaborare a strategiilor/analizelor de tip smart city pentru orașele românești. Persoane responsabile, care pot sa lucreze în echipă, cât și individual. Competențele în utilizarea aplicațiilor MS Office și cunoștințele de limba engleză reprezintă un avantaj.

Trimite-ne CV-ul tău pe adresa virgil@open-communities.online și noi te vom invita la o discuție de cunoaștere online sau la sediul nostru.

Detalii…