Programul Național „Tabere Studențești” 2024

Studenții ASE București care doresc ocuparea unui loc gratuit în cadrul Programului Național „Tabere Studențești” 2024 trebuie să completeze cererea-tip și declaraţia de consimţământ si să le depună la secretariatul facultății sau să le transmită la cereretabere@gmail.com, în perioada 19 – 23 ianuarie 2024 (până la ora 13:00).

Conform art. 4 al Metodologiei, beneficiarii de locuri gratuite în taberele studențești ce se vor desfășura în perioada vacanței de iarna sunt studenții înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență, din ciclurile licență, masterat și doctorat, integraliști (care au promovat toate disciplinele de studiu din anul universitar 2022/2023) în vârstă de până la 35 de ani. În cazul studenților reprezentând cazuri sociale, ierarhizarea se va face pe baza criteriilor sociale, neaplicându-se criteriul student-integralist.

Puteți transmite orice întrebare, nelămurire, problemă legată de repartizarea locurilor de tabără la cereretabere@gmail.com.

Pentru mai multe informții, puteți consulta Metodologie Tabere studențești 2024.

Cererea de tabara_Anexa nr. 4 TS 2024

LISTA studenților FAMP care se încadrează pentru a candida la un loc de tabără în cadrul Programului Național “Tabere Studențești” 2024 poate fi consultată aici

Proces verbal de selecție cu studenții ce vor beneficia de locuri în Programul Național “Tabere studențești” în anul 2024