Anunț studenți – NASPAA-Batten Student Simulation Competition 2021

În data de 20 februarie 2021 se va desfășura online (în format virtual) competiția anuală NASPAA-Batten Student Simulation Competition cu tema The Pandemic Game 2.0. – Your chance to control the outbreak. Facultatea de Administrație și Management Public a nominalizat anual studenți care, adesea au făcut parte din echipe ce au fost clasate pe locuri onorabile în această competiție organizată la nivel mondial.

Facultatea de Administrație și Management Public va nominaliza 5 masteranzi pentru a participa online la competiția anuală NASPAA-Batten Student Simulation Competition. Costurile privind nominalizarea și participarea studenților în acestă competiție vor fi suportate de către FAMP. Este necesar un nivel bun de cunoaștere a limbii engleze, întrucât veți face parte dintr-o echipă internațională, iar comunicarea între membrii echipei se va realiza în limba engleză.

Masteranzii FAMP interesați să participle la această competiție sunt rugați să transmită intenția pe adresa oana.sabie@amp.ase.ro până la data de 10 ianuarie 2021, precizând numele, programul de master, anul, grupa și adresa de e-mail.

Pentru mai multe informații despre competiție puteți accesa site-ul https://nbsims.org/

Concursul de simulare a studenților organizat de Network of Schools of Public Policy, Affairs and Administration- NASPAA este un eveniment de o zi, care permite studenților masteranzi în domeniul politicilor publice și în domenii conexe să-și testeze aptitudinile pe date din lumea reală. În competiția din februarie 2021, veți participa la o simulare participativă, dezvoltată pentru concurs de Center for Leadership Simulation and Gaming, iar echipele de studenți vor ocupa poziții la nivel de cabinet dintr-o țară virtuală. Participanții iau decizii politice în software-ul de simulare pentru a vedea cum politicile lor afectează diferiți stakeholderi.

Avantajele participării la această competiție sunt:

  1. Veți avea ocazia să participați la exercițiul de a lua decizii rapid, în timp real și de a construi în cadrul echipei o strategie cât mai bună de stopa pandemia cauzată de SARS CoV 2.
  2. Vă veți perfecționat abilitatea de a lucra în echipă cu membri din colțuri diferite ale lumii, cu gândiri și sisteme educaționale complet diferite, reușind să identificați soluții comune și eficiente pentru problema supusă atenției (dezbaterii și rezolvării).
  3. Veți avea privilegiul de a lucra cu un software foarte avansat care poate calcula și afișa instant efectele pe termen mediu ale strategiei adoptate și în baza cărora veți adopta deciziile viitoare.
  4. Nu în ultimul rând, interacțiunea și discuțiile cu colegii de la alte universități, cu organizatorii, cu juriul, cât și prezentarea finală a strategiei echipei vă vor îmbunătăți abilitățile sociale, emoționale, precum și cunoștințele de limba engleză.

Vă încurajăm să participați și asteptăm să vă înscrieți!