⚠️ BREAKING NEWS

🤔 Ești în căutarea unor noi activități surprinzătoare, însă nu ai găsit nimic potrivit până acum?

📌 Proiectul  #GenerationEU: Promotori ai democrației europene vine în sprijinul tău!
💡 Este iniţiat de Biroul Parlamentului European în România
şi desfăşurat în parteneriat cu Group of the European Youth for Change (GEYC), Institutul European din România (IER), Asociația Young Initiative (AYI) și Consiliul Tineretului din România.

📌 Acest proiect se adresează tinerilor interesaţi cu vârsta cuprinsă între 18-30 de ani, cetăţeni ai Uniunii Europene, membri ai asociaţiilor de tineret, ai asociaţiilor studenţeşti sau ai grupurilor informale care desfăşoară acţiuni cu şi pentru tineri şi care doresc să se implice în promovarea valorilor europene în comunităţile lor.

💡 #GenerationEU – Promotori ai democraţiei europene, ajuns la cea de-a VIII-a ediţie, este un proiect complex care își propune să implice 20 de tineri în promovarea democrației și a valorilor care îi unesc pe cetățenii Uniunii Europene.

📌 Obiectivul principal al ediţiei 8 este acela de a promova importanța Uniunii Europene în statele membre și beneficiile apartenenței la UE în comunitățile locale, în contextul „Conferinţei privind viitorul Europei” și al Anului european al tineretului 2022, şi de a încuraja implicarea de noi voluntari, prin intermediul platformei impreuna-in.eu, în promovarea valorilor europene.

🤔 Dacă încă nu te-am convins, consultă regulamentul de mai jos, sau accesează 📲: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Promotori2022

😇 #EchipaFamp vă urează mult succes tuturor! ☘️🤗