Academia de Studii Economice din București
Facultatea de Administrație și Management Public

[:en]

Practica de specialitate


Metodologia de organizare şi desfăşurare a practicii de specialitate pentru studiile universitare de licenţă poate fi accesată aici.

Metodologia de organizare şi desfăşurare a practicii de specialitate pentru studiile universitare de masterat poate fi consultată aici.

Parteneri de practică în anul universitar 2018-2019 aici.

Parteneri de practică în anul universitar 2017-2018 aici.

Ghidul de practică pentru programele de licență este disponibil aici.

Ghidul de practică pentru programele de masterat este disponibil aici.

Tutorii cadre didactice pentru stagiul de practică: Programul de licenţă „Administraţie Publică” aici.  Programul de licenţă „Resurse Umane” aici.  Programele de masterat ale FAMP aici.

Structura cadru a proiectului de practică poate fi accesată astfel: Programul de licenţă „Administraţie Publică” aici.  Programul de licenţă „Resurse Umane” aici.  Programul de master „Administraţie şi Management Public” aici.  Programul de master „Administraţie Publică şi Integrare Europeană” aiciProgramul de master „Managementul Resurselor Umane în Sectorul Public” aici.

Formatul jurnalului de practică poate fi vizualizat aici.

Modelul de atestat de practicăProgramul de licență ”Administrație Publică” aiciProgramul de licență ”Resurse Umane” aiciProgramul de masterat ”Administrație și Management Public” aiciProgramul de masterat ”Administrație Publică și Integrare Europeană” aiciProgramul de masterat ”Managementul Resurselor Umane in Sectorul Public” aici.

[:]

All Rights Reserved © FAMP 2018 Webmaster: sburlacu@man.ase.ro