Academia de Studii Economice din București
Facultatea de Administrație și Management Public


Oportunitate pentru studenții FAMP

Author : fampase Date : May 10, 2017 Category : Activități extracurriculare, Anunturi, Anunțuri studenți, Oportunități Comment : 0

EADSociety organizează în perioada 31 iulie – 5 august 2017, în București, o serie de evenimente internaționale regrupate sub egida unui proiect: Defence and Dialogue in Eastern Europe (DDEE). Se așteaptă prezența a peste 200 de participanți internaționali și reprezentanți ai mediului diplomatic. Prin organizarea unui forum tematic și a unei simulări de proces decizional NATO, DDEE va reprezenta o oportunitate deosebită pentru învățare și dezvoltare a rețelei de networking.

Studenții FAMP pot aplica pentru diferite poziții disponibile: delegați individuali, grup de delegați, raportori/staff internațional sau ofițeri de presă (editor/jurnalist/social media). Scopul este de a pune în contact studenții din România cu tineri profesioniști, diplomați și reprezentanți ai organizațiilor internaționale, de a facilita oportunități de dezvoltare personală și profesională, dar și posibilitatea de a acumula noi competențe și aptitudini. Studenți au oportunitatea de a se implica în schimburi interculturale și pot învăța, într-un mod practic, despre ceea ce înseamnă diplomația multilaterală, cum funcționează organizațiile internaționale și care este procesul decizional în vederea managementului crizelor la nivel internațional.

Mai multe informații despre proiect și despre procedura de selecție sunt disponibile la: http://www.eadsociety.com/defe nce-dialogue-eastern-europe- 2017/
TERMENUL LIMITĂ PENTRU TRIMITEREA APLICAȚIILOR: 15 MAI 2017 (CV și formular de aplicație).

EADSociety este un ONG internațional dedicat evenimentelor de educație nonformală pentru tinerii pasionați de științe politice, relații internaționale, drept, jurnalism, diplomație și domeniile conexe.

Author by fampase

fampase ,


LEAVE A COMMENT